На війні загинув колишній майор МВС. ФОТО

0
На війні загинув колишній майор МВС. ФОТО
У Кременчуці Полтавської області 20 грудня попрощалися із 44-річним Сергієм Кушніренком, який загинув, захищаючи Україну від російських загарбників в Донецькій області, повідомляє Кременчуцька газета.

Захисник тривалий час в працював в структурі Міністерства внутрішніх справ, мав звання майора і нагороди за службу в МВС. Також він пройшов АТО/ООС.

Товариш загиблого воїна розповідає, що Сергій був доброю і порядною людиною. Після початку повномасштабного вторгнення Росії до України Сергій повернувся з-за кордону на Батьківщину і знову став на захист держави. Спочатку він був у теробороні Києва, а коли окупантів прогнали від столиці, він поїхав на схід.

"Протягом 2014-2016 років він був в АТО. І теж тримав контакт з товаришами по службі. Вони відчували, що буде війна скоро... Коли з ним зв'язався телефоном 23 лютого 2022 року, то він про це говорив... Минула ніч і почалась війна. А через тиждень він повернувся з-за кордону на Батьківщину, бо не міг в цей час бути осторонь побратимів", - розповів однокласник і друг воїна.

За його словами, Сергій був доброю і порядною людиною, завжди за всіх переймався, приходив на допомогу завжди. У захисника залишилась дружина, дитина, мати.

"Був водієм 54 бригади. У Сергія не витримало серце, 12 грудня цього року він помер у Краматорському районі, Донецької області", - говорить військовослужбовець із позивним "Художник".

Поховали Сергія на Алеї Героїв у Кременчуці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні