Депутатка від «Партії регіонів» погрожувала українцям розстрілом

1
Депутатка від «Партії регіонів» погрожувала українцям розстрілом
СБУ затримал у Херсоні колаборантку з місцевого осередку "Партії регіонів", яка після захоплення міста добровільно вирішила співпрацювати з окупантами, запропонувавши їм свою допомогу, повідомили у пресслужбі Служби безпеки України.

Слідство встановило, що прихильниця військ ворога отримала російський паспорт, а разом з ним "призначення" до лав "адміністрації" РФ. Згодом вона очолила створену агресором "дільничну виборчу комісію". Вона мала організувати та провести псевдореферендум у тимчасово захопленій частині півдня України.

Зрадниця розгорнула широку агітаційну кампанію на території одного з районів Херсона. Вона особисто закликала людей прийти на "дільниці" і "проголосувати" на користь РФ. Щобільше - колаборантка обходила житлові будинки та вимагала, аби люди ставили потрібну "відмітку в бюлетенях". В іншому випадку залучала до процесу російських військових.

"У разі відмови одразу "зверталась" до озброєних рашистів, які її супроводжували. У таких випадках окупанти вривалися в оселі громадян і погрожували розстрілом", - наголосили в СБУ.

Після звільнення Херсону жінка вирішила стати "непомітною", щоб уникнути правосуддя. Втіим, її викрили та затримали. Наразі вона перебуває під вартою. У неї знайшли російський паспорт, а також партійний квиток проросійської партії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого дивного в тих недобитках прокапської "пр" . Дивно те що багато отих "недобитків пр" сидять у парламенті і СБУ немає до них жодних справ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні