Росіяни поспішають атакувати Україну ракетами з Білорусі: коли це може статися

0
Росіяни поспішають атакувати Україну ракетами з Білорусі: коли це може статися
Військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі, пілот-інструктор Роман Світан розповів, що новий ракетний удар РФ по енергетичній системі України може статись 25-30 грудня, пише ТСН.

"Може бути атака крилатими ракетами десь у найближчий тиждень. За цей час росіяни вже можуть до цього підготуватись. Також вони можуть атакувати балістичними ракетами з території Білорусі, а це - "Іскандери" та "Кинджали". Вони можуть збільшити кількість ударів тими ж Shahed-136. З одного боку - нічого нового, з іншого - вони поспішають до того часу, поки сюди зайдуть ті ж ЗРК Patriot та системи ППО, які можуть нівелювати ті наслідки. Також РФ може прив'язуватись до дат. Атака може статись від 25 до 30 грудня. Ми її очікуємо. Битимуть по енергосистемі України", - пояснив Світан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні