Українців закликали не реагувати на вкиди про наступ Білорусі

0
Українців закликали не реагувати на вкиди про наступ Білорусі
Українцям варто не реагувати на такі вкиди, а слухати офіційних спікерів, зазначила радниця керівника Офісу Президента Дарина Зарівна у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

"Одна з найбільш улюблених тем російської пропаганди – «вторгнення з білорусі» – знову вкидається в наш медійний простір", – розповіла вона.

Причому, за її словами, вкиди роблять через "відверто зашкварених" персонажів, паралельно запускаючи чутки через месенджери в стилі "мій знайомий військовий сказав".

"Відповідь на таке може бути коротка – це готовність наших Сил оборони. Слухайте лише офіційних спікерів. Ворог хоче впливати на ваші нерви напередодні святкових днів, не треба давати йому шансів на успіх", – підкреслила Зарівна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні