П'яні Санта-Клауси на танку влаштували хаос у селі

0
П'яні Санта-Клауси на танку влаштували хаос у селі
Група, можливо, нетверезих чоловіків, переодягнених Санта-Клаусами, на бронетранспортері намагалася проїхати вулицею до найближчого бару в селі Ангаррак, графство Корнуолл, Англія. Такими діями вони викликали справжній хаос у маленькому населеному пункті і розгнівані жителі викликали поліцію, пише Daily Star.

Напередодні Різдва група Санта-Клаусів на БМП намагалася проїхати вузькою вуличкою британського села і застрягла після того, як бронетранспортер протаранив припаркований автомобіль. Таким чином транспортний засіб перекрив проїзд, і вся ця витівка викликала велике обурення у розгніваних жителів села, які висловлювали свою незадоволеність лайками на адресу чоловіків.

Виявилося, що чоловіками, які вбралися в костюми головного різдвяного героя, були військові реконструктори, які осідлали старий бронетранспортер. Місцеві жителі припустили, що швидше за все Санта-Класи були п'яними, хоча немає жодних офіційних підтверджень цього з боку поліції.

"Тепер я бачив усе. Бронетранспортер із Санта-Клаусами намагається доїхати до місцевого бару, але його заклинило", — сказав один із місцевих мешканців.

Мешканці села Ангаррак викликали на місце події поліцію, і її представники підтвердили, що одна із припаркованих машин пошкоджена. Водночас, нікого не заарештували після перевірки.

Найцікавіше, що до цього групу переодягнених чоловіків бачили ще у трьох населених пунктах графства Корнуолл. За словами очевидців, тоді вони були дуже доброзичливими та дозволяли дітям з ними фотографуватися.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні