--> На заході України ув'язнили вагітну жінку: що сталося | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На заході України ув'язнили вагітну жінку: що сталося

0
На заході України ув'язнили вагітну жінку: що сталося
Вагітну львів'янку засудили до 5 років і 3 місяців позбавлення волі за крадіжки спідньої білизни у магазині. Відповідний вирок виніс Галицький районний суд Львова 20 грудня.

У матеріалах справи зазначено, що у жовтні цього року жінка поцупила з прилавку магазину "Копійочка" 7 пар чоловічих трусів "Уют", загальною вартістю 489 грн.

Та на цьому вона не зупинилась і вже через два дні у цьому ж магазині вона вкрала три набори кольорової жіночої білизни з мереживом на суму 600 грн.

Її дії кваліфікували як крадіжку, вчинену повторно та в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 ККУ).

Жінка відмовилась від адвоката і під час судового засідання визнала свою провину, розкаялася та просила суд її суворо не карати.

Суд врахував її щире каяття, а також те, що вона має одну дитину та станом на день ухвалення вироку є вагітною. Оскільки жінка 1 грудня цього року вже була засуджена за крадіжки на п’ять років і два місяці позбавлення волі, суд наклав два вироки та остаточно призначив їй покарання - п’яти років та три місяці ув'язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні