Біля лісу знайшли тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті. ФОТО

0
Біля лісу знайшли тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті. ФОТО
У Бериславському районі поблизу одного із сіл прокурори Херсонської обласної прокуратури спільно зі слідчими поліції виявили прикопаним у лісосмузі тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті, повідомили в обласній Херсонській прокуратурі.

За попередніми даними, загиблий – мешканець села, який у вересні 2022 року зник під час окупації населеного пункту російськими військами. З показів односельців відомо, що у день зникнення загиблий прямував на велосипеді до сусіднього села.

Під час поверхневого огляду тіла встановлено сліди насильницької смерті, а саме механічні ушкодження черепа.

Наразі тіло направлено на проведення судово-медичних експертиз, зокрема ДНК. Встановлюються всі обставини вчинення окупантами чергового воєнного злочину, досудове розслідування триває в рамках кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні