Чоловік вбив жінку та заховав тіло у лісосмузі

0
Чоловік вбив жінку та заховав тіло у лісосмузі
У Миколаєві правоохоронці затримали 23-річного молодика, який вбив жінку, а тіло заховав. За скоєний злочин йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Подробиці інциденту повідомили у поліції Миколаївської області.

"До відділення поліції № 2 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення, що в лісопарковій зоні виявлено тіло жінки з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці становили особу чоловіка, причетного до злочину та його місцеперебування. Ним виявився 23-річний уродженець Донецької області. Зловмисника доправили до відділку, де слідчі затримали його у порядку ст. 208 КПК України", - йдеться у повідомленні.

За фактом умисного вбивства слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Про мотиви вбивства наразі не повідомляється.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні