У Білорусі фіксують нарощення сил: що це означає

0
У Білорусі фіксують нарощення сил: що це означає
У Білорусі фіксують нарощення сил, проте наразі немає ознак підготовки окупантів до нового наступу на Україну з території держави.

Про це розповів представник ГУР Міноборони Андрій Черняк, пише РБК-Україна.

«Наразі небезпеки вторгнення з території Білорусі немає, але ми такої можливості не виключаємо і постійно спостерігаємо за передислокацією російських підрозділів», - сказав він.

Черняк підкресли, що наразі не спостерігається сигналів того, що на півночі в Білорусі готується наступальна операція на Україну.

«Водночас ми спостерігаємо нарощення зусиль як на території Білорусі, там зараз передислоковується частина військ 1-ї танкової армії, так і на сході України. Тобто йде нарощення сил та засобів. Вони для того проводили мобілізацію, щоби потім все це «гарматне м'ясо» кинути в бій», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні