--> На заході України чоловік систематично пив і знущався над власною мамою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На заході України чоловік систематично пив і знущався над власною мамою

0
На заході України чоловік систематично пив і знущався над власною мамою
Кривдник обзивав маму нецензурними словами та принижував її гідність

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області покарав чоловіка, який систематично здійснював домашнє насильство над своєю матір’ю. Про це стало відомо з матеріалів справи № 442/8112/22.

Встановлено, що кривдник у жовтні 2022 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив домашнє насильство щодо своєї матері. Чоловік обзивав її нецензурними словами, принижував її гідність та демонстрував власну зверхність та фізичну перевагу.

Внаслідок такої поведінки сина жінка була у пригніченому настрої, переживала за власне здоров’я, перебувала у тривожному та напруженому стані.

Такі насильницькі дії сина були систематичними, адже до цього моменту він був чотири рази притягнутий до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства.

Зазначається, що жінка та її син уклали угоду про примирення. У судовому засіданні чоловік визнав себе винним та щиро розкаявся у вчиненому.

Так, суд затвердив угоду про примирення, визнав чоловіка винним у вчиненні домашнього насильства та призначив йому покарання у виді обмеження волі на один рік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні