Путін готує ядерні провокації у Криму та Білорусі - ГУР

0
Путін готує ядерні провокації у Криму та Білорусі - ГУР
Кремлівський диктатор знову погрожує ядерними провокаціями - цього разу по території Білорусі і тимчасово окупованого Криму.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на коментар речника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова в ефірі телеканалу Freedom.

"Головна мета таких погроз - примусити Україну до переговорів", - зауважив Юсов.

При цьому речник ГУР заявив, що президент Росії Володимир Путін після неодноразових погроз застосувати ядерну зброю розглядає як майданчики для проведення ядерних провокацій території тимчасово окупованого Криму та Білорусь.

"Є інформація, що окупований Крим і територія сучасної Білорусі розглядаються Путіним для проведення такого роду провокацій. Вся ця інформація відстежується, є розвіддані", - зазначив він.

Юсов додав, що навіть у Кремлі розуміють, що такий крок, якщо він відбудеться, стане останнім для правлячого російського режиму.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні