Уламок ракети рф влучив дитині біля сонної артерії

0
Уламок ракети рф влучив дитині біля сонної артерії
Російські військові 9 січня атакували Шевченкове в Харківській області, внаслідок чого постраждала дівчинка. Дитина отримала поранення від уламку ракети, пише 24 канал.

Директорка Шевченківської лікарні Світлана Перепадя повідомила, що після атаки Росії уламок влучив дитині в шию, неподалік сонної артерії. Щоб врятувати життя дитини, її відвезли до Харкова.

"Там уламкові поранення шиї, недалеко від сонної артерії, тому її повезли до Харкова – там оперативні втручання будуть проводити", – сказала Перепадя.

У Харківській обласній прокуратурі повідомили, що внаслідок російського удару загинули дві жінки. Ще троє жінок та 10-річна дівчинка отримали поранення.

Одразу після ракетного удару до лікарні у Шевченковому доправили 5 пацієнтів. Одна з поранених померла в операційній від отриманих травм. Ще чотирьом людям, в тому числі і дитині, надають допомогу.

"Одна пацієнтка – там легкі поранення, ми їй надали допомогу, вона госпіталізована в хірургічне відділення. Одна пацієнтка з переломом кісток гомілки – потребує травматологічної допомоги, її доправлено в обласну травматологічну лікарню. І одна пацієнтка з травмами обох очей – також потребує оперативного втручання", – повідомила Перепадя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні