Для чого до Білорусі прибуло нове угрупування військ рф

0
Для чого до Білорусі прибуло нове угрупування військ рф
Завдання прибулого до Білорусі угруповання російських військ – утримувати українське угруповання на кордоні і не давати відійти йому на інші ділянки фронту, де тривають запеклі бої.

Таку думку висловив військовий експерт Павло Нарожний, пише ТСН.

"Я думаю, що завдання цього угруповання не атакувати і навіть не робити якісь диверсії, а їхнє основне завдання – утримувати те українське угруповання, яке стоїть на кордоні, щоб не дати перекинути це угруповання на Бахмут, Кремінну та інші напрямки, де йде гаряче зіткнення", - сказав він.

За його словами, кордон України з Білорусю, зокрема на ділянці Сумської, Рівненської областей, добре укріплений.

"Там добре лінія укріплена, вона замінована, там нариті окопи тощо. Тому будь-яка атака на ці укріплення для тих, хто атакує, буде самогубною. Окрім самих укріплень, на нашому боці там сама географія – там величезна кількість річок, болот, струмків. Там є буквально 2-3 дороги, якими може пересуватися важка техніка. І ті дороги будуть дуже швидко перекриті. Тому вони загрузнуть просто на кордоні, де їх наші війська будуть методично знищувати", - сказав експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні