--> Священника московського патріархату визнали винним у ДТП в Рівному | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Священника московського патріархату визнали винним у ДТП в Рівному

0
 Священника московського патріархату визнали винним у ДТП в Рівному
Нетішинський суд призначив 850 грн штрафу настоятелю собору УПЦ МП Віктору Тишкуну, який спричинив ДТП у Рівному. Поліція встановила, що він зіткнувся з легковиком, поїхавши на заборонний сигнал світлофора. Свою провину священнослужитель визнав.

Як йдеться у постанові Нетішинського міського суду, аварія сталась зранку 4 жовтня на перехресті вулиць Богоявленська і Шухевича у Рівному. З адмінпротоколу вбачається, що ДТП спровокував священик, який їхав за кермом автомобіля Nissan Qashqai: він поїхав на червоний сигнал світлофора, внаслідок чого сталось зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz S350. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав, однак обидва автомобілі отримали механічні ушкодження.

Відомо, що поліція відкрила кримінальне провадження щодо ДТП, але буквально за декілька днів його закрили, бо у діях водія не знайшли кримінального правопорушення. У судовому засіданні Віктор Тишкун свою провину визнав.

Суддя Роман Стасюк визнав священика винним у порушенні ст. 124 КУпАП (вчинення ДТП) і призначив йому 850 грн штрафу. Також чоловік повинен сплатити 536 грн судового збору. Постанова наразі не набрала законної сили, сторони можуть оскаржити її в апеляційному суді протягом десяти днів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні