--> Стало відомо, яку область можуть атакувати військові рф та Білорусі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, яку область можуть атакувати військові рф та Білорусі

0
Стало відомо, яку область можуть атакувати військові рф та Білорусі
Білоруських військових можуть відправити до Росії, а звідти направити на тимчасово захоплені території України, щоб вони взяли участь у війні, пише УНІАН.

Росіяни і білоруські військові можуть атакувати українців у Запорізькій області, розповіла опозиційна білоруська журналістка Наталія Радіна.

"Ми бачимо, що число російських військовослужбовців на території нашої країни збільшується... на даний момент можна говорити, що на території Білорусі вже розміщені десятки тисяч російських військовослужбовців. Природно, чисельність їх приховується, офіційні цифри набагато менші", - зазначила вона.

Журналістка також розкрила, про що говорять білоруські військовослужбовці.

"...що ми чуємо від них: вони кажуть, що загроза нападу реальна, вони це бачать... природно, наказ про напад буде віддано в останній момент, ніхто про нього не буде знати заздалегідь", - додала журналістка.

За її словами, тим не менш, військові просто відчувають це, бачать, що їх готують все-таки до прямого вступу в цю війну.

"Як це буде відбуватися? Станом на зараз йдеться про те, що, можливо, йде відволікаюча операція для того, щоб перетягнути сили української армії до кордону з Білоруссю", - сказала журналістка.

Радіна попередила, що можливі десанти з території Білорусі на українську територію, а також ймовірний захід в Україну з території Росії.

"...білоруські військовослужбовці побоюються, що їх направлять у Росії, і звідти вони вже входитимуть у чотири окуповані області (РФ захопила частини Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей - Ред.). Можливо, вони не братимуть участі у наступальній операції, з урахуванням того, що, ну, очевидно, що білоруси не хочуть воювати і масово здаватимуться в полон... тобто, їх хочуть кинути другим ешелоном, зокрема, ось йдеться про наступ у Запорізькій області…", - поділилася журналістка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні