У Білорусі пролунав вибух: що сталося

0
У Білорусі пролунав вибух: що сталося
В українських телеграм-каналах почала поширюватись інформація про вибух у Білорусі. Наші дані вказують на те, що йдеться не про вибух, а, ймовірно, про помпаж двигуна, пише Беларускі Гаюн.

У районі 12:00 (мінський час) жителі Молодечненського району (Мінської області) чули в небі сильний вибух, багато хто писав, що від нього затремтіли вікна в будинках, як у самому м. Молодечно, так і в передмісті.

Так ось, за даними моніторингової групи «Беларускі Гаюн» рівно в цей час, а точніше о 10:59 (київський час) над районом Молодечно у винищувача МіГ-31К ВКС РФ (RF-95194) сталося загоряння одного з двох двигунів, що супроводжувалося звуком вибуху — насправді це був звук помпажу двигуна, після загоряння.

В результаті МіГ-31К ВКС РФ (RF-95194) був змушений екстрено завершити політ і повернутися на аеродром «Мачуліщі».

А тепер найголовніше. Відбулося загоряння двигуна саме того МіГ-31К, який горів 25 грудня 2022 р. при спробі зльоту з аеродрому в Мачулищах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні