Село Ватутіне переназвуть на Залужне

0
Село Ватутіне переназвуть на Залужне
На сесії Харківської обласної ради розглянуть питання щодо перейменування села Ватутіне, яке розташовано у Харківському районі, на Залужне. Це стало відомо з відповідного проєкту рішення, опублікованому на сайті Харківської облради.

У пояснювальній записці сказано, що Харківська облрада отримала від Нововодолазької селищної ради лист і пакет документів про ухвалення рішення щодо перейменування Ватутіного. Селищна рада урахувала думку місцевих мешканців перед тим, як просити облраду направити клопотання до Верховної Ради.

"Ураховуючи рішення Нововодолазької селищної ради від 22.11.2022 № 3106-VIII "Про подання депутатів Нововодолазької селищної ради до Верховної Ради України щодо перейменування села Ватутіне Харківського району Харківської області", прийняте з урахуванням думки громадян, управлінням правового забезпечення діяльності ради виконавчого апарату обласної ради розроблено проєкт рішення обласної ради "Про перейменування села Ватутіне Харківського району Харківської області", — пояснили в облраді.

Якщо Харківська облрада ухвалить рішення щодо перейменування Ватутіного, то його направлять до Верховної Ради. Остаточне рішення буде за нардепами.

Після ухвалення рішення Верховною Радою Харківська облрада доручить Нововодолазькій селищній раді забезпечити його виконання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні