У лютому рф може розпочати великий наступ із трьох напрямків

2
У лютому рф може розпочати великий наступ із трьох напрямків
У лютому 2023 року ЗС РФ можуть здійснити масштабний наступ в Україні відразу на трьох напрямках.

Про це у коментарі виданню Daily Beast розповів нардеп, учасник української делегації на переговорах із Росією Рустем Умеров, передає Апостроф.

За його словами, військове командування України готується до можливого масштабного наступу ЗС РФ, який загарбники можуть здійснювати одразу на трьох напрямках.

Читайте також: Рівненщина готується до ймовірного наступу та зміцнює оборону АЕС

Умеров не виключив, що наступальна операція супротивника супроводжуватиметься вторгненням з території Білорусі, а також на півдні та сході країни.

"ЗС РФ оточать нас із 240 градусів, атакують з боку Чорного моря, з боку Білорусі, Луганської та Донецької областей", - сказав нардеп у спілкуванні з журналістами.

Окремо журналісти наголосили на ситуації на Бахмутському напрямку. Як пише видання, Росія вперше за кілька днів оголосила про свій успіх на фронті, стверджуючи, що загарбникам удалося захопити Соледар.

Журналісти припускають, що ЗС РФ вдалося закріпитися у прифронтовому місті. Ключову роль у захопленні Соледара зіграли найманці "Групи Вагнера", особовий склад якої складається із завербованих зеків.

"Вони йдуть з усіх боків, трьома напрямками: злочинці, приватні підрядники та регулярні війська. Їх цілі - позбутися своїх злочинців, перевірити та навчити своїх підрядників", - резюмував Умеров у коментарі виданню.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Читайте Труху, цю інформацію спростував сам автор, його неправильно зрозуміли.
Відповісти
що ви мелете. Росія в повній сраці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні