--> У розвідці назвали області, у яких будуть активні бойові дії найближчими місяцями | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У розвідці назвали області, у яких будуть активні бойові дії найближчими місяцями

0
У розвідці назвали області, у яких будуть активні бойові дії найближчими місяцями
Найближчими місяцями українська розвідка прогнозує активні бої на Донецькому і Луганському напрямках, пише Укрінформ.

Про це заявив заступник начальника ГУР МО генерал-майор Вадим Скібіцький.

"Будуть активні бойові дії на Донецькому і Луганському напрямках. Герасимов не виконав те завдання, яке перед ним ставили. Перше – це повна окупація Донецької і Луганської областей", - сказав Скібіцький, коментуючи наказ Путіна захопити Донбас до березня.

Крім того, за даними розвідки, ворог перекидає 2-у механізовану дивізію 1-ї танкової армії з Білорусі. Тому є ризик нової спроби окупантів нападу через кордон на Куп’янському напрямку.

"Так, лютий-березень будуть активні бойові дії, і саме в Луганській і Донецькій областях. Ми ще бачимо зараз перекидання 2-ї механізованої дивізії 1-ї танкової армії з Білорусі. Не виключаємо, що вони можуть знову спробувати зайти на нашу територію через кордон, це Куп’янський напрямок, можливе і відновлення наступальних дій з метою повернення під контроль раніше захоплених ворогом територій в Луганській області", - висловився Скібіцький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні