Україна запропонувала Білорусі укласти пакт про ненапад, — лукашенко

0
Україна запропонувала Білорусі укласти пакт про ненапад, — лукашенко
Самопроголошений президен Білорусі Олександр Лукашенко заявив, Київ пропонує укласти Мінську пакт про ненапад. Мовляв, для ого, щоб білоруські війська не рухалися до України.

Про це блоруський диктатор заявив на нараді про суспільно-політичну обстановку, пише ТСН.

"Не знаю, навіщо це українцям. З одного боку, просять нас, щоб ми в жодному разі не воювали з Україною, щоб наші війська туди не рухалися. Пакт про ненапад пропонують укласти. А з іншого боку, готують цю гримучу суміш і озброюють їх. Польща, Литва взагалі очманіли. Навіщо це їм треба? Не зрозуміло", - висловився Лукашенко.

За його словами Лукашенка, нібито Захід, як і раніше, не відмовляється від своїх планів щодо Білорусі. Щобільше - білоруський диктор звинуватив Україну в тому, що на її території "ведеться підготовка екстремістів та бойовиків".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні