У селі пенсіонерка зарубала чоловіка сокирою

0
У селі пенсіонерка зарубала чоловіка сокирою
Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що в жовтні минулого року між 66-річною жителькою одного із сіл Роменського району та її 56-річним співмешканцем сталася сварка. Останній повернувся додому близько 02:00 години ночі у стані алкогольного сп’яніння, саме через це стався конфлікт, під час якого чоловік почав застосовувати фізичне насильство.

Про це повідомляє поліція Сумської області.

Образившись на співмешканця, жінка вийшла на подвір’я, взяла сокиру та, коли чоловік заснув, повернулась до будинку і нанесла йому декілька ударів сокирою по голові. Від отриманих травм чоловік помер.

Наразі поліцейські завершили досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 “Умисне вбивство” Кримінального кодексу України та під процесуальним керівництвом прокуратури скерували обвинувальний акт до суду. За скоєне жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні