--> Жінка під час масажу зламала клієнтці хребет: через 4 дні вона померла | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жінка під час масажу зламала клієнтці хребет: через 4 дні вона померла

0
Жінка під час масажу зламала клієнтці хребет: через 4 дні вона померла
В Чернігові місцеву масажистку визнали винною у вбивстві жінки, яка скористалася її послугами. Інцидент трапився ще навесні 2018-го, розслідування тривало кілька років, повідомляє Суспільне.

Речниця Чернігівської окружної прокуратури Ірина Абдужабарова зазначила, що судово-медична експертиза, яка проводилася спеціальною комісією, довела причинно-наслідковий зв'язок між отриманими клієнткою травмами під час масажу і її смертю.

На роковий для себе сеанс 58-річна Тетяна Бенько, котра працювала на митниці, прийшла у квітні 2018 року. Під час масажу спеціалістка занадто різко повернула їй шию, чим спричинила закриту травму хребта із подальшим ушкодженням спинного мозку. Жінку було госпіталізовано до лікарні 19 квітня, а вже за чотири дні, 23 числа, вона померла. На погане самопочуття потерпіла жалілася одразу після масажу.

Слідство тривало три роки, і лише влітку 2021-го масажистці було повідомлено про підозру. Наразі ж суд визнав її винною у ненавмисному вбивстві, на неї чекає два роки позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні