На Волині оштрафували чоловіка який ховався під ковдрами в потязі та хотів втекти у Польщу

0
На Волині оштрафували чоловіка який ховався під ковдрами в потязі та хотів втекти у Польщу
Райсуд на Волині оштрафував 36-річного ухилянта, який переховувався в потязі «Харків-Хелм». Чоловік пояснив, що не мав права легально виїхати з України, тож вирішив зробити це в незаконний спосіб. За спробу перетину кордону йому дали 3,4 тис. грн штрафу.

Зазначимо, що 36-річного полтавця, який хотів незаконної виїхати з України, прикордонники виявили у потязі «Харків-Хелм». Це сталось зранку 15 січня цього року в міжнародному залізничному пункті пропуску «Ягодин». Чоловік переховувався у конструктивних особливостях вагона під ковдрами.

На порушника склали адмінпротокол за ч.1 ст. 204-1 КУпАП (спроба незаконного перетину кордону). Як йдеться у постанові Любомльського райсуду, на засідання у цій справі ухилянт не прийшов: перед цим залишив заяву про дозвіл на розгляд без його присутності.

Суддя Олег Павлусь визнав чоловіка винним у спробі незаконного перетину кордону і призначив йому мінімальне за цією статтею покарання – 3,4 тис. грн штрафу. Також він повинен заплатити 536 грн судового збору.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні