До українського села перекинули білоруських військових

2
До українського села перекинули білоруських військових
До Кирилівки Мелітопольського району почали завозити білоруських військових.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону.

За його словами, це бачать українці, які залишаються на тимчасово окупованій території. Вони відзначають постійне збільшення кількості окупантів.

"Вчора і сьогодні на територію Кирилівки заїжджають білоруські військові, в них шеврони вітебського підрозділу... Вони можуть бути співробітниками чергової приватної військової компанії. Наприклад, вагнеровцями. Ми ж не розуміємо, як вони будуть прикривати свою участь у війні проти України. Може вони будуть казати, що це точно не регулярні війська Білорусі, але по факту це білоруси і по факту у них є шеврони якоїсь там Вітебської частини або бригади. Це те, що бачать наші мешканці", - сказав Федоров.

Мер відзначив, що російські окупанти намагаються залякати мешканців тимчасово окупованих територій нібито загрозою обстрілу з боку ЗСУ. Під приводом цього вони перевіряють документи та телефони місцевих.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А може це русаки? Тільки в білоруській формі...а може й правда білоруси
Відповісти
Треба вже діяти!!вони сто відсотків полізуть знаємо їх навчання і пі..си нас постійно турбують ракетами та різним гов..ом !!Браття курва і друзі !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні