Був важкий період у житті: вчителька кохалася із 17-річним школярем

0
Був важкий період у житті: вчителька кохалася із 17-річним школярем
У США вчительку старшої школи зі штату Вісконсін засудили до трьох місяців в'язниці за неналежні стосунки з 17-річним учнем, пише ТСН.

На засіданні, що відбулося 25 січня, суд засудив 35-річну Ребекку Кілпс до трьох місяців тюремного ув'язнення та трьох років випробувального терміну у справі про зґвалтування особи, яка не досягла 18-річного віку.

Жінка опинилась у центрі скандалу 23 травня 2022 року, коли один із співробітників навчального закладу поінформував поліцію про її роман із 17-річним підлітком. Наступного дня до правоохоронних органів звернувся чоловік Кілпс. Чоловік розповів, що виявив у телефоні дружини листування з підлітком. З повідомлень, які він прочитав, стало зрозуміло, що та вирішила піти від нього до юного коханця.

На суді колишня вчителька заявила, що скоїла правопорушення під час важкого періоду у своєму житті, а потерпілий не заслужив на те, через що йому довелося пройти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні