--> У селі мотоблок з’їхав у кювет і перекинувся на водія | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селі мотоблок з’їхав у кювет і перекинувся на водія

0
У селі мотоблок з’їхав у кювет і перекинувся на водія
50-річний мешканець села Писарівка на Хмельниччині загинув внаслідок ДТП з мотоблоком. Чоловік, керуючи мотоблоком, з’їхав у кювет і перекинувся. Від отриманих травм хмельничанин загинув на місці аварії.

Як повідомила прес-служба Хмельницького райуправління поліції, смертельна ДТП сталася ввечері у четвер, 2 лютого, у селі Писарівка Красилівського району. «50-річний місцевий житель, керуючи мотоблоком, здійснив з'їзд у кювет з подальшим перекиданням транспортного засобу. Внаслідок аварії водій від отриманих травм загинув на місці події», – йдеться у повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього що призвело до смерті потерпілого). Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини смертельної аварії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні