--> У Повітряних Силах попереджають про загрозу ударів з білорусі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Повітряних Силах попереджають про загрозу ударів з білорусі

0
У Повітряних Силах попереджають про загрозу ударів з білорусі
Загроза російських ракетних ударів з території Білорусі зберігається. Про це під час телемарафону повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, Варта1.

У Білорусі практично на постійній основі базуються винищувачі РФ Міг-31. Ці судна є потенційними носіями «Кинжалів», які застосовує ворог.

«Лише на нетривалий проміжок часу вони перелітали на територію Росії. Можливо, з технічних причин. Зараз вони щодня злітають у небо - це є причиною недавніх масштабних повітряних тривог в Україні. Ми завжди готуємося до нових російських атак з повітря. Після кожного масштабного обстрілу виконуються певні заходи для того, аби наші сили і засоби протиповітряної оборони ще краще спрацювали в майбутньому», - сказав Ігнат.

Авіація має здатність швидко переміщатися - «злетіла і за годину вона вже в іншому місці». Ігнат також каже, що навчання не впливають на переміщення авіації. Адже РФ може це зробити в будь-який момент, перемістивши її на один із 40 аеродромів.

«Тому треба бути готовими завжди до можливих атак. Тому що стратегічна авіація - це наймобільніший вид, який можна застосовувати», - сказав речник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні