МЗС Молдови після прольоту російської ракети викликало посла рф

0
МЗС Молдови після прольоту російської ракети викликало посла рф
Голова Міністерства закордонних справ Молдови Ніку Попеску терміново викликає посла Росії в Молдові Олега Васнєцова через порушення повітряного простору Молдови російською ракетою. Про це повідомив речник МЗС Молдови Даніел Воде.

«Голова молдавської дипломатії Ніку Попеску розпорядився терміново викликати в МЗС посла Російської Федерації в Кишиневі Олега Васнєцова для того, щоб вказати російській стороні на неприпустиме порушення повітряного простору внаслідок перетину російською ракетою суверенної території Республіки Молдова», – йдеться в повідомленні.

У заяві зазначається, що Росія продовжує агресивну війну проти України, а ракетні удари по сусідній країні прямо та негативно впливають життя на громадян Молдови.

«Ми рішуче відкидаємо останні недружні дії та заяви щодо Республіки Молдова, вважаємо їх абсолютно неприйнятними для нашого народу», – зазначають у Молдові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні