Стало відомо, скільки ракет рф націлила на Україну

0
Стало відомо, скільки ракет рф націлила на Україну
Станом на сьогодні, 12 лютого, у Чорному морі перебуває 12 ворожих кораблів, ще один корабель чергує в акваторії Азовського моря. Це пов'язано з тим, що вщухли шторми, тому ворог розгорнув у морях корабельне угруповання ширше.

Про це в ефірі національного телемарафону розповіла керівниця пресцентру Сил охорони та оборони ОК "Південь" Наталія Гуменюк, передає ТСН.

"Наразі у Чорному морі спостерігаємо на чергуванні два підводних ракетоносії, до восьми ракет типу "Калібр", споряджених та готових до застосування. Це, скоріше за все, говорить про імовірність точкових ударів, ніж про підготовку до масованої ракетної атаки. Але ми пам'ятаємо про те, що для виходу надводного ракетоносія досить двох-трьох годин, щоб він опинився у зоні ведення бойових дій, тобто на бойовому курсі. Розслаблятися зарано, хоча ворог, як правило, після масованої ракетної атаки бере паузу у два тижні. І ми пильно за цим спостерігаємо", - пояснила Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні