Суд відправив за грати директора фірм Оксани Марченко

2
Суд відправив за грати директора фірм Оксани Марченко
Івано-Франківський міський суд застосував міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою директору фірм дружини Медведчука Олександра Яковлєва, підозрюваного щодо фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни конституційного ладу України (ч. З ст. 110-2 Кримінального кодексу). Про це повідомляє «Главком» з посиланням на ухвалу від 8 лютого.

Феміда арештувала підозрюваного на два місяці без визначення розміру застави. Наразі чоловік перебуває в Івано-Франківській установі виконання покарань №12.

За даними пошукового ресурсу Youcontrol, Олександр Яковлєв керує ТОВ «Інвестиційна компанія «Спорт-тур» з 2013 року, ТОВ «Інвестиційна компанія «Укркапітал» – з 2018 року. Власницею обох фірм записана Оксана Марченко, дружина кума Путіна і колишнього нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука.

За матеріалами досудового розслідування, Оксана Марченко долучила до злочинної змови підлеглого їй директора ТОВ «Інвестиційна компанія «Спорт-тур» Олександра Яковлєва. Він уклав угоду з фірмою кримських окупантів «Охрана» МВД РФ» на оплатну охорону профілакторія «ЗАО «ФК «Динамо Киев», що у смт Сімеїз (Ялта). У дійсності, як з’ясувало слідство, фінансувалися збройні формування РФ, що діють на території Криму. За 2014-2016 роки на нібито охорону профілакторія «ЗАО «ФК «Динамо Киев» фірма Марченко сплатила 4,1 млн грн (11,7 млн російських рублів).

На початку лютого підозру одержала й дружина Віктора Медведчука. Протягом 2014-2022 років Марченко у змові з кількома особами профінансувала на 10,4 млн грн підрозділи окупаційної влади на території анексованого РФ Криму. Гроші одержували так звані «Управление Государственной службы охраны при МВД Республики Крым» і «Федеральное государственное унитарное предприятие «Охрана» МВД РФ».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Варочные котлы с доставкой по России от производителя
котел для варки сиропа
Компания "ЭкоКотёл" оказывает широкий спектр услуг по производству и доставке варочных котлов любого назначения.

Распродажа оборудования до конца месяца

Успейте заказать варочный котел по специальной цене в честь 10-летия компании
котел для варки сиропа


котел для варки сиропа
Відповісти
Who we are?
NiceNIC.NET is an ICANN, CNNIC, HKIRC, gTLDs, ccTLD, newgTLDs Accredited Domain Registrar, and Hong Kong TOP Data Center,Alibaba Cloud, Baidu Cloud, Tencent Cloud cooperated Hosting & Server Provider, founded in 2006, based in Hong Kong, China. We offer domain names and hosting & server services at affordable prices. Meet our team>>
support@nicenic.net
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні