Рівненська атомна електростанція працює на повну потужність: світло буде

0
Рівненська атомна електростанція працює на повну потужність: світло буде
Про це йшлося під час зустрічі начальника Рівненської ОВА Віталія Коваля із міністром енергетики Германом Галущенком та керівництвом атомки.

Про це інформує пресслужба Рівненської ОВА.

"Відбулася чергова масована атака, яка завдала ударів як по генерації, так і по можливості передачі. За рахунок запуску відповідних блоків, ми суттєво зменшуємо дефіцит в системі. Відповідно, це вплине на тривалість відключень", — пояснив міністр енергетики.

Герман Галущенко наголосив, що відтепер в енергосистемі України працюють усі дев?ять енергоблоків атомних електростанцій, розташованих на підконтрольній державі території. Ще шість енергоблоків тимчасово окупованої Запорізької АЕС зупинені.

"Енергоблок №4 Рівненської АЕС підключили після того, як завершили планово-попереджувальний ремонт та перевантажили ядерне паливо. Наразі четвертий енергоблок набирає потужність", - сказав Віталій Коваль.

Також очільник області додав, що завершено і відновлювальний ремонт турбогенератора на енергоблоці №2, який після ввімкнення у мережу набрав 100% потужності.

Віталій Коваль висловив впевненість, що дефіцит генерації електроенергії тепер зменшиться.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні