Що робити після вручення повістки

0
Що робити після вручення повістки
У ході мобілізації чоловіки у віці від 18 до 60 років продовжують отримувати повістки. При цьому нерідко їх видають не лише за місцем проживання, а й у громадських місцях, пише Телеграф.

Якщо чоловік отримав повістку до центру територіального комплектування та соціальної підтримки, то йому необхідно взяти із собою для проходження комісії свої документи, у тому числі медичні. Про це в ефірі телеканалу "Київ" розповів майор Збройних Сил України Олександр Мельничук.

"На повістці є відривний корінець, який відправляють на місце роботи військовозобов’язаного і де громадянину мають надати вихідні для проходження медичної комісії", — зазначив Мельничук.

Після військово-лікарської комісії в ТЦК та СП звіряють дані, дивляться на результати й далі вже виписують військово-обліковий документ.

Майор додав, що кожен військовозобов’язаний чоловік в Україні має самостійно дбати про зміну своїх демографічних даних, наприклад, при народженні дитини, яка вказана у нього у військкоматі. Протягом семи днів чоловіку треба з’явитися у військкомат та уточнити дані.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні