У Луцьку під час комендантської години затримали чоловіка. ФОТО

0
У Луцьку під час комендантської години затримали чоловіка. ФОТО
За останню добу патрульні виявили трьох водіїв у стані сп’яніння, повідомляє патрульна поліція Волині.

У середу, 15 лютого, під час дії комендантської години, близько 04:00, на вулиці Рівненській, інспектори виявили автомобіль марки «Форд Фієста».

Поліцейські зупинили транспортний засіб для перевірки документів. Під час спілкування з водієм патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти тест за допомогою приладу Drager. Результат – 1, 62 проміле, що перевищує допустиму норму у 8 разів.

Також порушник не пред’явив посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційний документ на автомобіль та поліс обов’язкового страхування транспортного засобу.

На чоловіка поліцейські склали кілька адміністративних матеріалів згідно із вчиненими правопорушеннями, зокрема за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Розгляд цієї справи проводитиме суд.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні