Що буде з лукашенком після програшу путіна

0
Що буде з лукашенком після програшу путіна
Президент Росії Володимир Путін після поразки у війні та краху свого режиму пристрелить самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Таку думку висловив російський політолог Андрій Піонтковський на каналі "Freeдом".

Політолог зазначив, що сьогодні Лукашенко хоче виправдати перед Путіним власну неготовність та небажання надіслати білоруські війська брати участь у війні проти України.

"Всі військові експерти кажуть — останні 2-3 тижні жодного ракетного удару не було з Білорусі, а раніше це було. У передчутті кінця путінського режиму Лукашенко відчайдушно намагається вціліти і не опинитися на лаві військових злочинців. Але в нього важке завдання", — наголосив експерт.

На думку Піонтковського, "перед самим кінцем, коли буде ясно, що все програно, Путін Лукашенка просто пристрелить".

"Занадто багато він крові випив у Путіна за останні 30 років, починаючи з Єльцина. Російські царі весь час вимагали від нього об'єднатися, а він ніяк не хотів бути секретарем мінського райкому. Побачите — пристрелить він його. Міністра закордонних справ (Володимира Макея — ред.) вони ліквідували. В останній день диктатори завжди розстрілюють у в'язницях політв'язнів, останні рахунки зводять. Лукашенко для Путіна теж у якомусь сенсі політв'язень. Тим, що він не об'єднався досі, завдав Путіну найтяжчої душевної травми", - заявив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні