--> Підліток побив та зґвалтував 13-річну дівчину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Підліток побив та зґвалтував 13-річну дівчину

0
Підліток побив та зґвалтував 13-річну дівчину
За публічного обвинувачення ювенальних прокурорів Бориспільської окружної прокуратури мешканця Київщини засуджено за зґвалтування малолітньої дівчини та спричинення їй легких тілесних ушкоджень. Йому призначено покарання – 10 років позбавлення волі, передає МагноліяТВ.

Прокурор у суді довів, що у 2021 році в одному із сіл Бориспільського району компанія підлітків у новорічну ніч перебувала в будинку 17-річного хлопця. Згодом підлітки пішли до місцевого клубу. По дорозі обвинувачений разом з 13-річною дівчиною звернули в сторону лісу. Там він декілька разів вдарив потерпілу по голові й обличчю та зґвалтував.

Попри невизнання юнаком своєї вини, ювенальні прокурори у суді довели вчинення ним цього злочину. Інформація щодо нього буде включена до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та недоторканості малолітньої особи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні