У Білорусі заявили про перехід до «заходів адекватного реагування»: що це означає

0
У Білорусі заявили про перехід до «заходів адекватного реагування»: що це означає
Міністерстві оборони Білорусі зробили заяву про нібито високу ймовірність збройних провокацій на кордоні з Україною та про перехід до "заходів адекватного реагування", пише Телеграф.

Про це під час брифінгу сьогодні, 21 лютого, заявив начальник Департаменту міжнародного військового співробітництва – помічник міністра оборони Білорусі з питань міжнародного військового співробітництва Валерій Ревенко, передає білоруське агентство БелТА.

"На високому рівні зберігається розвідувальна діяльність проти нашої країни із залученням розвідгруп, застосуванням безпілотних літальних апаратів. Періодично під час цієї діяльності мають місце порушення Державного кордону Білорусі в повітряному просторі", — зазначив Валерій Ревенко.

За його словами, ймовірність провокацій на кордоні, які можуть перерости в інциденти, є високою. Наразі військовослужбовці перейшли до "заходів адекватного реагування" на них.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні