--> Акторка «Дизель Шоу», яка пережила окупацію, стала ведучою на росТБ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Акторка «Дизель Шоу», яка пережила окупацію, стала ведучою на росТБ

0
Акторка «Дизель Шоу», яка пережила окупацію, стала ведучою на росТБ
Білоруська комедійна актриса Марина Грицук застала повномасштабну війну в Києві, але це не зупинило її від роботи на росіян. Вона повернулася до себе на батьківщину і стала ведучою шоу "Підйом", яке виходить на російському телеканалі в Білорусі, пише УНІАН.

Грицук почала працювати на "ТНТ International", де права на показ шоу купуються для Росії. Таким чином вона фінасового допомагає країні-агресору продовжувати повномасштабне вторгнення в Україну і бомбити наші міста.

Варто відзначити, що багато років Грицук жила в Києві, знімалася в "Дизель шоу", заробляла тут гроші. Зустріла вона війну також у столиці України. Тоді її колега по шоу Єгор Крутоголов розповідав, що їй ледь вдалося евакуювати з окупації в Білорусь.

"Під будинок приїхав танк, щоб забрати Марину в Білорусь. Як і хто домовився з приводу цієї евакуації, я не знаю", - зазначив Крутоголов "Дзеркалу".

Незважаючи на те, що актриса встигла побачити всі жахи війни, вона все ж вирішила перейти на бік зла. Більше ніяких коментарів про велику війну вона не давала.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні