На блокпосту у Рівненській області затримали чоловіка

0
На блокпосту у Рівненській області затримали чоловіка
Учора, 21 лютого, близько 09:30 на блокпосту в колишньому Зарічненському районі дільничний офіцер поліції зупинив мікроавтобус «Volkswagen LT», пише Рівне Медіа.

Під час перевірки документів 44-річний житель села Масевичі помітно нервував, казав, що поспішає, а у салоні — порожні коробки. Під час огляду транспортного засобу з'ясувалося, що чоловік перевозив 3566 пачок цигарок без акцизних марок. Крім того, у транспортному засобі був і фальсифікований алкоголь: 340 скляних пляшок ємністю по 0,5 літра, 45 пакетів по 9 літрів кожен, 1400 пластикових пляшок по 0,5 л та 30 — літрових.

За фактом незаконного придбання та транспортування підакцизних товарів внесено відомості до ЄРДР за частиною 1 статті 204 КК України.

Походження фальсифікованих тютюнових виробів та алкогольних напоїв нині встановлюють правоохоронці.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні