--> Що відомо про волинянина, який загинув на кордоні з Білоруссю. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що відомо про волинянина, який загинув на кордоні з Білоруссю. ФОТО

1
Що відомо про волинянина, який загинув на кордоні з Білоруссю. ФОТО
Про загибель 33-річного Сергія Панасюка – молодшого сержанта 100 бригади тероборони, командира відділення, мешканця села Сільце. 26 лютого його поховали.

«Молодший сержант загинув, бувши вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши найцінніше – власне життя, пише 12 канал.

Ще до повномасштабного вторгнення Сергій перебував у місцях, де велися запеклі бої: з 2014 по 2015 рік – у Луганській та Донецькій областях, з 2020-го по 2021-й пішов служити за контрактом, а з 26 лютого 2022 року стояв на захисті своєї країни. У віці 33-ох років він віддав життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність», – розповіли в селищній раді.

З повідомлень у соцмережах стало відомо, що Сергій Панасюк загинув на кордоні з Білоруссю.

«На світанку 25 лютого 2023 року виконуючи бойове завдання загинув військовослужбовець одного з окремих батальйонів Волинської бригади територіальної оборони. Слідство ведуть правоохоронні органи, також проводиться службове розслідування відповідними підрозділами бригади. Просимо довіряти лише офіційній інформації та уникати поширення чуток», – розповіли про смерть військовослужбовця у підрозділі.

Також його загибель прокоментували у поліції: «За цим фактом відомості внесено до ЄРДР за ст. 115 ККУ. Точно відомо, що постріли здійснювались не з боку Білорусі. Деталі будуть з’ясовані під час досудового слідства, яке триває».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, це тільки офіційна версія... Цікаво, як я її можу перевірити? Ви хочете сказати, що військовика застрелили свої!? Тоді, де куля!? Де трасологічна експертиза!? Щось здається мені, стріляли зі сторони Білорусії!..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні