В українському селі чоловік підірвався на міні, яка була у його дворі

0
В українському селі чоловік підірвався на міні, яка була у його дворі
Російські окупанти продовжують тероризувати Харківську область. У селі Волохів Яр 60-річний чоловік натрапив на своєму подвір’ї на міну, яку залишили росіяни.

Про це повідомила кореспондентка з Харкова Анна Черненко. За її інформацією, чоловік живий, але отримав травму ноги, пише 24 канал.

"У селі Волохів Яр на міні підірвався 60-річний чоловік. На щастя, живий, але у нього мінно-вибухова травма ноги. Просто на своєму власному подвір’ї натрапив на російський боєприпас. Стався вибух", – розповіла вона.

Кореспондентка наголосила: сапери закликають мешканців області бути дуже обережними, бо на території Харківщини дуже багато мін. Вона додала, що навіть на власних подвір’ях може бути небезпечно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні