--> Які сюрпризи українцям готує березень: що дозволено та заборонено робити | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які сюрпризи українцям готує березень: що дозволено та заборонено робити

0
Які сюрпризи українцям готує березень: що дозволено та заборонено робити
Повня у березні 2023 - перша весняна повня. Місяць в цей час набирає велику силу, його енергетика збільшується, і він так само сильно впливає і на людину, пише УНІАН.

Цнотливий Місяць або Місяць Черв'яка - чому так називається
Повню в березні називають ще Місяцем Черв'яка - таку назву дали йому колись індіанські племена. Справа в тому, що якраз в цей час в деяких регіонах Європи і Північної Америки грунт прогрівався настільки, що в ньому з'являлися черв'яки - звідси і назва. Також цей Місяць ще називають Воронячим - вважається, що ворони своїм карканням сигналізують про закінчення зими. "Сап-мун" або "Цукровий Місяць" стали називати повню тому, що в цей час починався збір цукрового соку з кленів. Свою назву Цнотливий Місяць отримав тому, що він символізує чистоту ранньої весни. Всі назви повні так чи інакше стосуються переходу від зими до весни і змін природи.

Повня у березні 2023 - точний час
Найближча повня настане 7 березня в знаку Діви. Місяць досягне повної фази о 14: 43 за київським часом. Спостерігати повню можна буде 6, 7 і 8 березня.

Повня у березні - особливості
Діва - знак порядку. Це означає, що для впевненості і комфорту зараз важливо навести ясність і порядок - не тільки в речах, але і в думках, емоціях. Повня сприятиме цьому. Але у цього порядку є й інша сторона: в цей час не можна ставати надто вимогливим, слід бути більш терпимим до недосконалостей життя, потрібно довіритися йому та дозволити всьому текти своїм руслом.

Що можна робити в повню
Як ми вже говорили, під час повні люди відчувають дуже сильний приплив енергії, стають активними, загострюються емоції. Тому дуже важливо все це направити в добре русло.

В повню можна:
наводити в домі порядок, викидати мотлох;
помиритися з тим, з ким перебуваєте в конфлікті або суперечці, спробувати знайти компроміс;
реалізовувати різні творчі ідеї - в цей час у людей пробуджуються приховані таланти;
присвятити час догляду за тілом, почати схуднення, медитації.

Також в період повні потрібно стежити за своїми думками і намагатися займати їх тільки хорошим, щоб не притягнути до себе негатив.

Чого не можна робити на повню
Під час повні багато людей стають нервовими і імпульсивними, може з'явитися безсоння і апатія, в цей період відбувається більшість самогубств і нещасних випадків - люди просто не можуть впоратися з енергетикою Місяця.

Щоб уникнути неприємностей, під час повні не слід:

з ким-небудь конфліктувати - пам'ятайте, що в цей період може бути багато провокацій, але на них не потрібно реагувати;
приступати до нової роботи, починати бізнес, запускати нові проекти;
займатися важкою фізичною працею і брати на себе роботи більше норми;
позичати гроші і оформляти кредити;
робити великі покупки;
піддаватися смутку та негативним думкам;
вживати алкоголь, важку їжу.

Також в цей період краще відкласти хірургічні процедури і не вирушати в тривалі поїздки і відрядження. Найправильніше рішення під час повні - залягти на дно і перечекати цей час, через пару днів все налагодиться.

Що просити в повню - як правильно загадати бажання
Під час першої весняної повні можна загадувати бажання - причому не одне, а стільки, скільки захочете. Головна вимога - вони мають бути якомога конкретнішими. Краще напередодні записати їх, а в день повні провести особливий ритуал.

Привітайте перший весняний Місяць, прочитайте бажання вголос, а потім подякуйте Місяцю за те, що він вас вислухав. Незважаючи на те, що момент повні настає вдень, краще просити бажане ввечері, коли видно повний диск світила - так воно точно вас почує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні