--> У Польщі український далекобійник збив поліцейського | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі український далекобійник збив поліцейського

0
У Польщі український далекобійник збив поліцейського
У польському місті Стиржинці водій вантажівки, громадянин України, збив поліцейського, який регулював рух в кінці черги вантажівок, що стояли перед пунктом пропуску з Білоруссю.

Про це повідомяє InPoland.

"Рухаючись у бік Мендзижець-Подляського, водій вантажівки Renault збив поліцейського, який регулював там рух. Офіцер перебував в кінці черги вантажівок, що стояли перед вантажним переходом з білоруссю в Корощині. 70-річний громадянин України, який був за кермом, не дотримався безпечної дистанції, коли оминав офіцера", - йдеться у заяві поліції.

За словами Барбари Салчинської-Пирхли з Головного управління поліції у Бялій Подлясці, у поліцейського був ліхтарик і світловідбивний жилет. Водій вантажівки був тверезий.

Поліцейський отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Зараз його життю нічого не загрожує. Правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні