Загроза з моря: скільки ракет націлила рф на Україну

1
Загроза з моря: скільки ракет націлила рф на Україну
Росія збільшила кількість носіїв ракет у Чорному морі. Так, станом на ранок 15 березня в Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають 13 ворожих кораблів, серед яких чотири носії крилатих ракет «Калібр» загальний залп до 28 ракет. Про це повідомляє ВМС Збройних сил України.

За даними ВМС ЗСУ, в Азовському морі – один ворожий корабель.

А в Середземному морі перебувають до семи ворожих кораблів, з них три носії крилатих ракет «Калібр», загальний залп до 20 ракет.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я зе-МАРОДЕР клоун зеленський продовжую трикратно обкрадати мізерні пенсії в пенсіонерів бо депутатам-паразитам верховної з-РАДИ потрібно намародерити з пенсіонерів зарплату по 220000гривень в місяць кожному( бо вони "трудяться-крадуть" аж потіють) та і свої кишені не забуваю набивати награбленим в пенсіонерів...а про совість...совісті немаю бо спишу совість на війну!!! а на найнижчю пенсію ажж в 2000гривень в місяць на яку неможливо вижити я зе-клоун не живу бо я живу шикарно грабуючи пенсіонерів з своїми зе-бандитами при владі!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні