Масажистка випадково підпалила клієнтку: вона померла в лікарні

2
Масажистка випадково підпалила клієнтку: вона померла в лікарні
В Івано-Франківську під час масажу жінка випадково підпалила тіло своєї клієнтки. Вона отримала травми несумісні з життям і померла в лікарні. Нещасний випадок стався під час вакуумного масажу з використанням спирту.

Про це йдеться в судовому вироку Івано-Франківського міського суду.

У травні 2022 року жінка прийшла на масаж в Івано-Франківську. Клієнтка обрала вакуумний масаж із використанням скляних банок, вогню та речовин зі спиртом у складі.

У ході процедури масажистка розлила спирт та тілі клієнтки, і він загорівся. Коли це сталося, масажистка надала потерпілій допомогу та доправила її до обласної лікарні.

Однак врятувати клієнтку не вдалося. Вона померла в лікарні від отриманих опіків. Фахівчиня, яка надавала послугу, визнала свою вину та попросила не застосовувати до неї суворого покарання.

Спочатку суд визнав її винною та застосував покарання до 3 років позбавлення волі з іспитовим терміном в 1 рік. Проте згодом позбавлення волі скасували, залишивши лише іспит.

Звинуваченій пом'якшили термін у зв'язку з тим, що вона має позитивні відгуки та щиро зізналася в скоєному. Обставини, в яких стався інцидент, також дозволили пом'якшити покарання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
КЛАС !!!!!!!! ЛІВОСУДДЯ У ВСІЙ КРАСІ !!!!!! вбила людину, щиро покаялась і пішла далі вбивати. та масажорка часом судді масаж не зробила ?
Відповісти
Звичайно все буває ,від помилки ніхто не застрахований , але водії за свої помилки , тим паче зі смертельним кінцем чомусь сидять, або платять великі гроші.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні