--> Курс долара до кінця року може вирости до 45 гривень: прогноз експерта | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Курс долара до кінця року може вирости до 45 гривень: прогноз експерта

0
Курс долара до кінця року може вирости до 45 гривень: прогноз експерта
За прогнозами експертів, курс долара в Україні до кінця 2023 року може перебувати у межах від 36,6 грн/дол. (прогноз Concorde Capital) до 45 грн/дол. (прогноз Morgan Stanley).

Вартість американської валюти до кінця поточного року може збільшитися та знову переступити позначку в 40 грн/дол., прогнозують економісти, пише Обозреватель.

Зазначається, що середня вартість валюти протягом року може бути близько 39,5 грн/дол., очікується плавна девальвація гривні. Якщо Ви хочете підготуватися до цієї ситуації, рекомендуємо звернути увагу на платформу з рейтингами платіжних рішень та з порадами по організації своїх фінансів. Тут ви зможете знайти важливі інструменти та поради, як ефективно управляти особистими фінансами, платежами та вибирати найбільш вигідні рішення для вашого бізнесу та щоденного життя.

"У Кабінеті міністрів вважають, що економіка України в 2023 році зросте на 1%. У НБУ розробляють свої прогнози та вважають, що економіка зросте на 0,3%. Водночас експертні оцінки мають широкий коридор: від падіння на 4,6% (Oxford Economics) до зростання на 5,5% (Sense Bank)", - йдеться у публікації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні