До чого сниться риба

0
До чого сниться риба
Найпопулярніше тлумачення, до чого сниться риба - це вагітність або хвороба. Але це не завжди так: багато залежить від того, кому наснилася риба і якою вона була уві сні. Давайте розберемося, до чого сниться риба жінці, чоловікові або, наприклад, до чого сниться смажена риба, пише УНІАН.

До чого сниться риба - загальне значення сну
Якщо вам приснилася риба - це насправді хороший знак. Такий сон обіцяє удачу в професійній сфері, прибуток і успіх в коханні. Найближчий час вам потрібно використовувати для здійснення своїх планів. Для сімейних людей такий сон - натяк задуматися про дитину.

До чого сниться риба жінці
Риба жінці сниться, як уже говорилося, до швидкої вагітності. Якщо рибу уві сні бачить вже вагітна жінка, то це означає, що пологи пройдуть легко. Якщо риба приснилася в чистій водоймі, то вас чекають приємні сюрпризи, удача і грошові надходження. Закоханим жінкам такий сон говорить про вірність обранця і міцність почуттів.

До чого сниться риба чоловікові
Якщо чоловікові сниться риба, то його чекає удача в справах і успіх у всіх починаннях, а також дуже скоро покращиться фінансове становище. Швидше за все, в житті вас чекає новий поворот і довга біла смуга. Можливо,. вам запропонують підвищення на роботі або вдасться блискуче завершити проект, якому ви присвятили багато сил.

До чого сниться смажена риба
Дивовижне тлумачення у сну, до чого сниться смажена риба - вона віщує подорож. Можливо, що вона буде незапланованою, але тим не менш приємною і принесе вам задоволення.

До чого сниться велика риба
Велика риба уві сні - це прибуток. Ви можете розраховувати на збільшення доходу, можливо, це буде премія або бонуси, або ж гроші надійдуть з додаткових джерел.

До чого сниться риба в руках
Якщо вам приснилася риба в руках, яку ви самі зловили, це означає, що незабаром вам посміхнеться удача. Те, чого ви так довго чекали і куди вкладали чимало сил, незабаром стане реальністю. Якщо ж уві сні ви ловили рибу на вудку, то у вас будуть деякі труднощі на шляху до досягнення мети, але цих перешкод боятися не варто.

До чого сниться риба в акваріумі
Сон, в якому сниться риба в акваріумі - це не обов'язково "золота" рибка. Насправді такий сон може означати дрібні неприємності. Але завдяки своїй винахідливості ви зможете без зусиль їх вирішити, хоча вони і змусять понервувати.

До чого сниться жива риба
Сон, в якому ви бачили живу рибу - сприятливий. Це означає, що ви будете сповнені енергії, настрій буде прекрасним, а віра в успіх сильною - все це допоможе вам досягти своїх цілей і втілити в життя мрії. До чого сниться риба з ікрою? Це успіх в бізнесі і грошовий прибуток. Якщо риба з ікрою сниться незаміжній дівчині, то у неї буде вдалий шлюб, а заміжній жінці сон обіцяє народження дитини.

До чого сниться дохла риба
Якщо приснилася дохла риба - швидше за все, на вас чекають сварки, скандали і розбірки з оточуючими. Сон попереджає, що слід уникати конфліктних ситуацій, щоб зберегти хороші стосунки з людьми. А ось сон, в якому наснилася мертва риба, попереджає про проблеми зі здоров'ям. Але причиною цих проблем можете бути ви самі - наприклад, ваші погані звички. Тому це швидше сон-попередження, ніж загроза - просто зверніть увагу на своє здоров'я.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні