Рф націлила на Україну 16 крилатих ракет: міста у небезпеці

0
Рф націлила на Україну 16 крилатих ракет: міста у небезпеці
Наразі у Чорному морі Росія утримує бойових13 кораблів, серед них є два надводних ракетоносії. Про це повідомила начальниця об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, передає Главком.

«Корабельне угруповання знову нарощене. Загальна кількість – 13 кораблів у Чорному морі. Але ракетоносіїв серед них два надводних, як і було минулої доби. Вони, наростивши таку присутність вогневого ураження, на цьому поки зупинилися. Щодо надводних ракетоносіїв, то їхнє спорядження може сягати до 16 ракет. Рівень ракетної небезпеки залишається на високому рівні», – заявила вона.

Також Гуменюк зазначила, що нічна атака шахедами, без використання морського базування ракет, може свідчити, що росіяни починають суттєво економити морські ракети й приберігають високоточну зброю.

Те, що вони зараз намагаються використовувати тактику, коли спочатку ввечері йде атака на південний регіон за допомогою авіації, пізніше серед ночі – атака «шахідами» по інших регіонах, по північній, північно-східній частині України – це намагання зменшити зосередженість сил нашої ППО», – зазначила керівниця об’єднаного пресцентру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні