--> Кому може бути шкідливий сир | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кому може бути шкідливий сир

0
Кому може бути шкідливий сир
У деяких випадках вживання сиру має бути виключно помірним, або від продукту слід відмовитися і з’їсти його в інший раз пише woman24.

Лікар зауважила, що дуже обережно цей продукт слід їсти гіпертонікам – при недотриманні цього правила сир може їм шкодити.

«Сир містить велику кількість сольових компонентів. Це завжди затримка рідини, збільшення об’єму циркулюючої крові, і це не може не вплинути на стан судинної стінки, на рівні артеріального тиску», – пояснила лікар.

Крім того, сирна тарілка протипоказана людям, які страждають на мігрені, і схильні до частих головних болів. У ньому присутні гістаміноподібні компоненти, здатні активувати та загострювати мігренозні проблеми.

Навіть за відсутності протипоказань сир не слід вживати більше ніж чотири рази на тиждень розумними порціями. Слід пам’ятати, що продукт, що володіє певними корисними властивостями, все ж таки містить багато насичених жирів і солі, також позбавлений клітковини – пристрасть до нього загрожує набором ваги, підвищенням холестерину в крові. Їсти сир потрібно не лише помірно, а й разом із овочами чи зеленню.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні