--> Військовий експерт розповів, для чого путіну лукашенко | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Військовий експерт розповів, для чого путіну лукашенко

0
Військовий експерт розповів, для чого путіну лукашенко
Військовий злочинець Владімір Путін заявив про плани щодо розміщення ядерної зброї на території Білорусі. Саме Білорусь відіграє ключову роль в багатьох задумах Путіна щодо війни проти України.

Про це розповів громадський і політичний діяч із США, депутат від округу Рок у штаті Вісконсин Юрій Рашкін. Він наголосив, що Росія просто використовує Білорусь як їй заманеться у своїх злочинних цілях, пише 24 канал.

Путін аргументував своє рішення тим, що самопроголошений президент Білорусі нібито сам наполягав на цих діях.

Рашкін цю заяву іронічно прокоментував, мовляв, Алєксандр Лукашенко "завжди мріяв", щоб ядерну зброю застосували з його території, аби удар у відповідь прийняла саме його країна.

Росія використовує Білорусь
Громадський діяч із США згадав слова історика Юрія Фельштинського, який постійно наголошує на важливості ролі Білорусі в цій війні. Цей сценарій він уже описував раніше.

"Можливо, Білорусь не анексована і досі продовжує існувати як окрема держава для того, щоб з її території запустити ядерну зброю", - додав спікер.

Він переконаний, що мовиться про один запуск після якого буде відповідний удар.

Крім того, Фельштинський припускав, що ми можемо побачити повторну спробу реалізації путінського плану щодо захоплення Києва. Адже йому абсолютно начхати скільки своїх людей він для цього втратить, а, можливо, він має плани із залучення до цього і білоруської армії.

Рашкін про ядерну загрозу з Білорусі: дивитись відео

"Готується на майбутнє"
За словами Рашкіна, уже зараз необхідно убезпечити весь світ від Лукашенка і ядерної загрози. Якщо Путін втратить Лукашенка, у нього просто зникне ця можливість, до якої він довго готувався. Адже самопроголошена влада Білорусі навіть змінила свій закон, аби уможливити розміщення російської ядерної зброї.

Це все призведе до ще більшої загрози для населення Білорусі, бо навіть, якщо владу у Лукашенка заберуть, лишається питання чи не стане Білорусь частиною Росії в такому випадку, акцентував експерт.

"Ми бачимо, що Білорусь грає критичну роль в цій грі в ядерну загрозу, яку так любить використовувати Путін. Адже в нього є три види зброї: мобілізовані, старі танки часів Сталіна і ядерна зброя, яку він готує на майбутнє. Тобто після українського контрнаступу?", - прокоментував громадський діяч.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні