--> Що не можна віддавати задарма, щоб не накликати біду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що не можна віддавати задарма, щоб не накликати біду

0
Що не можна віддавати задарма, щоб не накликати біду
Забобонні люди вірять, що деякі вживані речі не можна віддавати іншим людям, навіть якщо прикраси та одяг мають відмінний стан. Здавна говорили, що таким чином можна накликати лихо як на себе, так і на людину, якій ви щось даруєте, передають Патріоти України.

Також, за повір’ям, щоб позбутися негативного впливу можна випрати або помити подаровану річ у сольовому розчині.

Одяг та взуття

Кажуть, що речі наповнюються енергетикою людини, яка їх носить. Тож, віддавши комусь свої одяг чи взуття, можна "передати" своє щастя та благополуччя.

Ті, хто вірять у забобони, намагаються не примати в дар одяг та взуття – адже невідомо, чи передасть людина хвороби, біди та нещастя на енергетичному рівні.

Коштовності та біжутерія

Віддавати свої коштовності чи біжутерію, за повір’ями, небезпечно – вони наповнюються енергетикою власника. У народі застерігали: віддаючи комусь свої прикраси, ви фактично віддаєте частину свого благополуччя.

Приймали подарунки із золота та срібла з великою обережністю, пересвідчившись, що прикраси раніше ніхто не носив.

Годинники та рушники

Годинники краще не дарувати і не приймати в дар, адже за давніми віруваннями вони можуть накликати негаразди і проблеми зі здоров’ям. А рушники та годинники здавна вважалися символами сварок та розлук.

Шкарпетки

Прихильники забобон говорять, що шкарпетки точно не можна дарувати коханій людині. За прикметою – це до розлуки.

Віник

Це нині не дуже актуальний дарунок, але наші предки вважали віник символом сімейного благополуччя і достатку. Казали навіть, що віник накопичує енергетику оселі і може "вимести" щастя з дому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні